شابلون زدن کنترل برد cpu
نحوه شابلون زدن و پایه گذاری CPU
برای شابلون زنی تخصصی کنترلبرد cpu شما را به خواندن این مقاله از ایده پاژ دعوت میکنیم.
شابلون زدن روشی است که از یک قالب یا شابلون به عنوان الگو برای تولید قطعات یا محصولات مشابه استفاده میکند. این روش، سرعت و دقت بالایی در تولید انبوه قطعات ایجاد میکند و بهبود کیفیت و کاهش هزینهها را به همراه دارد. از کاربردهای شابلون زنی در صنایع مختلف مانند خودروسازی، الکترونیک و پوشاک استفاده میشود.
مراحل شابلون زدن و پایه گذاری کنترل برد CPU
۱.در مرحله اول پایه های آی سی را تمیز و مقداری خمیر فلکسی را بر روی آی سی میزنیم.
۲.سپس هویه را برداشته و مقدار کمی قلع به cpu اضافه کرده و روی پایه ها شروع به کشیدن قلع میکنیم (این کار موجب میشود قلع های موجود روی cpu جمع شود و وقتی با قلعکش این کار را انجام میدهیم راحت تر پاک شود)
۳.در مرحله سوم به سراغ سیم قلع کش میرویم. سیم قلع کش را بر روی cpu قرار داده و خیلی آرام شروع به کشیدن آن روی پایه ها میکنیم. (اگر مقداری برجستگی روی cpu بماند مانعی ندارد زیرا باعث میشود روی شابلون راحت تر فیکس شود و در نتیجه کار شابلون زنی را راحت تر میکند.)
۴.اندکی صبر میکنیم cpu خنک شود. حال با مسواک و تینر شروع به تمیز کردن cpu میکنیم. (دقت کنید در این بخش حتما cpu را با دستمال خشک کنید.)
۵.در این مرحله به سراغ چسب کاغذی پهن میرویم تا کاملا cpu روی آن چفت شود.
این بخش خیلی مهم است که ما تمام پایه های آی سی را روی شابلون مشاهده کنیم. چسب را محکم کرده و کوچکترین جابه جایی در این مرحله نباید رخ دهد زیرا موجب میشود که پایه های آی سی خوب فیت نشود .
۶.حال یک دستمال کاغذی را تا کرده و زیر شابلون قرار میدهیم. (به این علت که شابلون تکان نخورد و کارمان آسان تر باشد.) اکنون به سراغ خمیر قلع میرویم بوسیله کارتک مقداری خمیر را روی شابلون میکشیم(تمام حفره ها پرشوند و در یک سطح دارای قلع باشند تا پایه ها بلند و کوتاه نشوند)
۷.هیت دادن: در این مرحله از یک پنس سر صاف استفاده میکنیم(حتما برای جلوگیری از سوختن دست دور پنس مقداری پارچه بپیچید)حال هیتر را برداشته و حتما شدت باد را میبندیم و دما را روی ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم و سعی میکنیم که یک سر را در کنار شابلون ودیگری را وسط شابلون قرار دهیم و حال هیتر را به صورت کج شروع به هیت گرفتن میکنیم.قلع ها آرام شروع به آب شدن میکنند و دانه دانه پایه ها روی آی سی شکل میگیرند.
۸.هنگامی که قلع تمام پایه ها آب شد، هیتر را فاصله میدهیم اما همچنان پنس را نگه میداریم چرا که به محض فاصله گرفتن پنس قطعا شابلون از آیسی فاصله میگیرد و پایه ها ممکن است دارای اتصال کوتاه شوند.
۹.با استفاده از مسواک براده های اضافه را پاک میکنیم چون ممکن است هنگام هیت دادن اتصالی بوجود آید.
۱۰.در مرحله آخر با دستمال کاغذی آن را خشک میکنیم و اکنون یک هیت کلی روی آی سی میدهیم تا پایه هایی که رنگشان مات است ،کاملا هم رنگ بقیه شده و صاف شوند و مقدار جزئی فلتی میزنیم و بعد هیتر را روی آی سی قرار میدهیم.
در صورتی که هنگام اجرا هر یک از مراحل شابلون زنی به مشکلی برخورد کردید، در بخش نظرات با کارشناسان ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید