سرویس سوزن انژکتور
در این مقاله از ایده پاژ قصد داریم در رابطه با سرویس سوزن های انژکتور توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهیم. تصویر مقابل سوزن انژکتور ماشین موتور XU7 یا همان پژو است.
ریل سوخت را باز کرده و سوزن ها را از آن جدا می کنیم. پیچ ها را کاملاً باز کرده و به طور کلی ریل را خارج می کنیم. سوزن ها را از روی ریل جدا می کنیم و بر روی دستگاه شستشو می دهیم.
در ادامه می خواهیم نحوه باز شدن ریل سوخت را به شما عزیزان آموزش دهیم زمانی که همه قطعات را باز کردیم و شلنگ سوخت و سوکت ها را باز می کنیم. زمان باز کردن سوزن ها می رسد . این گیره فلزی را خیلی آرام که دچار آسیب نشود از دو طرف با یک پیچ گوشتی آزاد می کنیم و بعد سوزن را به حالت فشاری بیرون می کشیم. زمانی که هر چهار تا سوزن را باز کردیم، با روش التراسونیک (اصولی ترین روش شستشو) شستشو داده و بر روی دستگاه تست می کنیم و بازدهی سوزن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
وظیفه اصلی سوزن انژکتور
سوزن انژکتور کمک می کند سوخت به بخش های مختلف خودرو برسد و با پاشیدن سوخت به صورت قطره ای این کار را انجام می دهد. یکی از نشانه های علائم خرابی این قطعه، پاشش قطره های سوخت در اندازه بزرگتر است. زمانی که این کار به درستی انجام نشود، ترکیب مناسب سوخت و هوا محقق نخواهد شود و بدین شکل، قدرت خودرو کاهش می یابد.
علائم خرابی سوزن انژکتور
در موارد زیر با برخی علائم خرابی سوزن انژکتور آشنا می شوید:
- در مواقعی که سوزن گیر کند، پاشش کمتری دارد و در نتیجه توانایی خودرو کاهش می یابد و یا عملا خودرو نمی تواند روشن شود.
- اگر مشکلی در سوزن ایجاد شده باشد، چراغ چک روشن می شود. با پیمایش هر ۲۰ هزار کیلومتر سرویس دهی سوزن ها ضروری است.
- از مهم ترین دلایل بروز خرابی انژکتورها، مصرف سوخت های نامناسب و یا آلودگی بیش از حد باک خودرو است. پس مسیر سوخت رسانی مسدود می شود و با گیر کردن آلودگی ها درون سوزن، احتمال این که یکی از سیلندرها احتراق نداشته باشد، افزایش می یابد. این اتفاق موتور خودرو را با آسیب دیدگی روبرو می کند.
تعمیر سوزن انژکتور خودرو بسیار مهم است و روند روشن سازی خودرو را بدون دردسر پیش می برد. زیرا بسیار مهم است که قطرات سوخت با هوا به خوبی ترکیب و پاشش قطرات ریز سوخت به بخش های داخلی به خوبی انجام شود.
دیدگاهتان را بنویسید