عیب یابی مدار آنتن با RFFE tools
اگر در حال خواندن این مقاله آموزشی هستید قطعا با مشکل آنتن دهی تلفن همراه خود مواجه شده اید! ممکن است گوشی خود را به تازگی خریداری کرده باشید یا پس از مدتی با مشکل آنتن دهی روبرو شده باشید. اگر میخواهید در کمتر از ده دقیقه مشکل آنتن گوشی خود را برطرف کنید،شما را به خواندن این مقاله از ایده پاژ دعوت می کنیم.
حل مشکل آنتن دهی با استفاده از باکس RFFE
RFFE یک پروتکل استاندارد و جهانی است. بنابراین هر گوشی که از پروتکل RFFE پشتیبانی کند به راحتی میتوانید با این باکس کار تست کردن وظایف مدار آنتن را انجام دهید.بر روی خود باکس تعدادی پایهها کشیده شده و به شما توضیح داده شده که هر پایه چه وظیفهای را انجام میدهد.
پایه هایی که روی باکس قرار دارند شامل:
- VIO
- RFFESTI
- RFFESDA
برای اینکه بتوانید RFFE را در هر گوشی تست کنید، باید این 3 پایه را حتماً روی برد پیدا کنید و پایهها را به آنها لحیم کنید و بتوانید از طریق این باکس مسیر را چک کنید.
مراحل راهاندازی باکس RFFE
- اولین کاری که انجام میدهید، باکس را به پورت USB کامپیوتر متصل میکنید.
- سپس نرمافزار اجرا کرده و پورت را اسکن میکنید.
- در این قسمت پورت باکس را انتخاب میکنید.(این پورت می تواند برای هر کامپیوتری متفاوت باشد، بستگی دارد به کدام پورت USB متصل کرده باشید.)
- سپس کانکت را میزنید.
- روشن شدن چراغ سبز LED نشانگر برقراربودن ارتباط میباشد.
انتخاب نوع RFFE
توجه کنید در این قسمت یک گزینه RFFEEE و یک گزینه I2C داریم. چون قصد داریم لاین RFFE را کنترل کنیم، گزینه RFEE را انتخاب می کنیم.
انتخاب Model
در قسمت مدل هم اگر دقت کنید مدلهای آیفون وجود دارد، برای مدلهای اندروید باید Nomodel را انتخاب کنید.
نحوه پیدا کردن پایه ها
تا اینجا کار نرم افزار را اجرا کردیم و باکس را نیز متصل کردیم. سوالی که پیش میآید این است که پایه ها را چگونه پیدا کنیم؟
برای پیدا کردن پایه ها اولین کاری که باید انجام دهید این است پایه هایی که معرفی شد را روی نقشه پیدا کنید. این پایه ها شامل:
- VIO (پایه ولتاژ)
- RFFE0_CLK (پایه کلاک)
- RFFE_DATA (پایه دیتا)
- GND ( هر جایی از برد که بدنه است را میتوانید پایه GND را لحیم کنید.)
تمام این پایه ها را مطابق نقشه به محل های مربوطه لحیم میکنیم.(دقت داشته باشید که پایه های کلاک و دیتا هیچگونه ارتباطی با یکدیگر ندارند)
بعد از اینکه پایهها را هویه و ارتباط آن ها را برقرار کردیم، نرمافزار را اجرا و دکمه Scan را میزنیم. با شروع اسکن قطعاتی که روی لاین RFEE هستند چک میشوند.
سوالی که ممکن است پیش بیاید این است که از کجا بدانیم روی لاین چک شده چند آدرس وجود دارد؟
با انتخاب مدل گوشی، تعداد آدرس هایی که برنامه برمیگرداند پس از اسکن قابل مشاهده هستند. در گوشی های آیفون آدرس های مربوط به آیسی ها وجود دارد. اما در گوشی های اندروید این امکان وجود ندارد.
استفاده از GSM source آیسی های که در هر لاین وجود دارند را مشخص میکند و چه آدرس هایی را باید برای شما برگرداند که بمتوجه شوید کدام مسیر ها درست و کدام مسیرها مشکل دارند.
بنابراین، دو کار مهمی که باید انجام دهید چیست؟
ابتدا ما تست پوینت مدارها را مشخص می کنیم.
- هر تست پوینت RFFE را به شما نمایش می دهیم در کدام محل ها سیم ها بایستی هویه شوند چه آدرس هایی باید در لاین داشته باشیم تا متوجه شویم کدام آیسی خراب و کدام درست است.
- آیدی در نرم افزار برای شما می آید را مشخص می کنیم که هر کدام از شماره آیسی ها(USID)مربوط به کدام آیسی هست.
در این مقاله آموزشی رفع مشکل آنتن تلفن همراه گوشی های اندروید و آیفون به کمک باکس RFFE بررسی شد. باکس های دیگری برای عیب یابی و تعمیرات تلفن های همراه وجود دارند که معروف ترین آن ها میتوان به Hua Dongle، BST dongle اشاره کرد. اگر علاقه به یادگیری استفاده از این باکس ها و عیب یابی تلفن های همراه دارید پیشنهاد میکنیم حتما در دوره آموزش تعمیرات موبایل فنی حرفه ای همراه ما باشید و دانش و مهارت خود را در عیب یابی انواع برند گوشی های موبایل بالا ببرید.
دیدگاهتان را بنویسید