آموزش تنظیم شیر گاز و ماژول پکیج
راهنمای جامع تست شیرگاز و ماژولپکیج
برای تست شیرگاز سیت ۸۴۵ و ماژول پکیج دیواری شما را به خواندن این مقاله از ایده پاز دعوت میکنیم.
شیر گاز پکیج چیست؟
همانطور که از نام آن پیداست، این شیر برای قطع و وصل کردن گاز (سوخت) مورد نیاز پکیج مورد استفاده قرار میگیرد.
وقتی دستگاه روشن میشود، برق مورد نیاز به سر بوبینهای شیر گازی ارسال میشود و شیر باز میشود. برند برتر شیر گازی که در ایران به کار میرود، sit ۸۴۸ است که در ایتالیا تولید میشود. همچنین، شیرهای time نیز تولید ژاپن در بازار ایران موجود هستند.
نحوه اندازه گیری و تنظیم شیر گاز پکیج شعله کوتاه و بلند
– یک مهره با ابعاد ۲/۵ اینچ، که به عنوان ورودی اصلی گاز به پکیج عمل میکند. این مهره دارای یک خروجی می باشد،که معمولاً ابعاد آن نیز ۲/۵ اینچ میباشد. مهرههای این نوع دارای واشرهایی با رنگ سبز برای گازبندی هستند و توصیه میشود از واشرهای پلاستیکی به جای آنها استفاده نگردد.
– یک بوبین که با ولتاژ ۲۲۰ ولت از شبکه برق شهری تغذیه میشود و قابلیت باز و بسته شدن را دارد. به طور معمول، این بوبین از طریق یک کابل با فیش چند سانتیمتری به بدنه شیر متصل شده و تغذیه میشود.
– یک قطعه دیگر نیز در این پکیج وجود دارد که به نام “شیر ماژوله گاز” شناخته میشود و برای تنظیم شعله پکیج از ولتاژ ۲۴ ولت استفاده میکند. با کشیدن یکی از دستههای این شیر، شعله پکیج به حالت کوتاه تغییر میکند.
– روی بدنه شیر، یک لوله نیز وجود دارد که با لغزاندن پیچ درون آن، امکان اندازهگیری فشار گاز فراهم میشود.
اجزا تشکیل دهنده شیرگاز
در اینجا، دو مدل سیت گازی به نامهای سیت ۸۴۰ و سیت ۸۴۵ پکیج دیواری را داریم،که از بوبین،هسته،سیت تشکیل شده است.
– یک مهره با ابعاد ۲/۵ اینچ، که به عنوان ورودی اصلی گاز به پکیج عمل میکند. این مهره دارای یک خروجی نیز است،که معمولاً ابعاد آن نیز ۲/۵ اینچ میباشد. مهرههای این نوع دارای واشرهایی با رنگ سبز برای گازبندی هستند و توصیه میشود از واشرهای پلاستیکی به جای آنها استفاده نگردد.
– یک بوبین که با ولتاژ ۲۲۰ ولت از شبکه برق شهری تغذیه میشود و قابلیت باز و بسته شدن را دارد، به طور معمول، این بوبین از طریق یک کابل با فیش چند سانتیمتری به بدنه شیر متصل شده و تغذیه میشود.
– یک قطعه دیگر نیز در این پکیج وجود دارد که به نام “شیر ماژوله گاز” شناخته میشود و برای تنظیم شعله پکیج از ولتاژ ۲۴ ولت استفاده میکند. با کشیدن یکی از دستههای این شیر، شعله پکیج به حالت کوتاه تغییر میکند.
– روی بدنه شیر، یک لوله نیز وجود دارد که با لغزاندن پیچ درون آن، امکان اندازهگیری فشار گاز فراهم میشود.
تست سیت ۸۴۵
طبق ویدیوی فوق مشخصات دقیق این مدل روی آن ذکر شده است.
در مدل سیت ۸۴۵ پنج شاخه سیم وجود دارد.
یکی از این شاخه سیم ها از سمت کارخانه بریده میشود و پایه یک این خالی است، یعنی اولی میشود پایه یک؛ دومی میشود خالی؛ سومی ارت میشود ؛ چهارمی میشود پایه چهار؛ و پنجمی میشود پایه پنج.
اگر در مولتی متر اهومتر را بر روی اُهم بگذارم و پایههای یک را با سه، چهار را با سه و پنج را با سه بگیرم،نباید هیچ عددی در صفحه مولتی متر ظاهر شود،به این دلیل است که پایه ارت ما پایهٔ خنثاست و نباید این دو یا سه به پایه ارت ما راه بدهد.
حال اگر هر کدام از پایههای پنج را به یک،چهار به یک یا چهار به پنج بگیرم، در این قسمت مقادیری نمایان خواهد شد که نمایان گر این است که پایهها به یکدیگر راه میدهند.
اگر من این شماتیک را سیت گازی در نظر بگیرم.قطعات را در بالاتر آموزش دادیم، محل ورود گاز طبق ویدیو فوق در این قسمت است. محل ورود با قسمت و حاشیهی زرد رنگ مشخص شده است.
حال زمانی که بوبین EV1 من فعال و برق دار شود،گاز از طریق این پاشنه وارد محیط میشود،که با قسمت زرد رنگ مشخص شده است.
در این مرحله که بوبین EV1 برق دار شد،پاشنه به سمت پایین حرکت کرده و محیط گاز به این قسمت راه پیدا میکند.
حالا به مرحله ی بعدی،سوپاپ پاشنه EV2 میرسیم.
نحوه تست ماژول گازی
در این قسمت، دو پین برای اتصال به پراب ها وجود دارد.مقدار ۶۰ تا ۲۰۰ اهم اگر در این مولتی متر به ما نشان داده شود،به این معنیست که ماژول من سلامت کامل را داراست.
ورود و خروج گاز در سیت گازی
در این بخش جذاب،با نحوه چگونگی ورود و خروج گاز در سیت گازی و اقدامات انجام شده درون سیت گازی آشنا خواهیم شد.
این بخش ورودی گاز به سیت گازی و در قسمت دیگر خروجی سیت گازی است.
در این قسمت پاشنه های EV1 و EV2 قابل مشاهده است.زمانی که EV2 برق دار شود،از قسمت نمایش داده در ویدیو فوق وارد پاشنه ماژول خواهد شد،گازی از EV1 وارد محیط شده به منطقه ماژوله منتقل میشود.
از این قسمت که شما ماکسیمم و منیمم شعله گاز را تنظیم کنید از طریق پاشنه مازول همان مقدار گاز وارد سیکل پکیج خواهد شد.
دقت داشته باشید که شما ماژولتان را هر مقداری اندازه بگیرید،این گاز به سمت پایین رفته و ب کفی فشار وارد کرده و آن را به سمت بالا هدایت میکند سپس در این مرحله واشر بالا رفته و گاز وارد مجرای خروجی می شود.
چنانچه در هنگام تست سیت شیر گاز و ماژول به مشکلی برخوردید در بخش نظرات با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید